Selskap

HISTORIEN VÅR MED RØTTER TILBAKE TIL 2. VERDENSKRIG KUNNE PASSE INN I EN JAMES BOND-FILM.

Blant de toppmoderne taktekkingsløsningene som er tilgjengelige i dag, produserer vi en av de mest slitesterke, miljøvennlige og peneste takpannene. Men vi ble ikke en suksess over natten.

Det bituminøse emulsjonsbelegget som brukes til å beskytte metalltakpannene våre, ble utviklet i England under krigen for å skjule bygninger fra tyske luftangrep. Bølgede metalltak, som var lagt på mange viktige lagerbygninger, ga gjenskinn og var et enkelt mål for fiendtlige bombefly. Bituminøs emulsjon viste seg å være en suksess med sin «ikke-fjernbare superkraft» som bandt seg så godt til metalltak at potensialet for en takrevolusjon var åpenbart.

Den orginale Decra®-formelen har blitt forbedret med en avansert akrylbase, som setter gullstandarden for slitestyrke og levetid. Dette var prikken over i-en for at Decra® skulle bli 

DEN ORIGINALE PRODUSENTEN AV METALLTAK MED STEINGRANULAT SIDEN 1957.

I dag er Decra® del av IKO Metals Europe i IKO Industries. IKO Metals Europe er sannsynligvis verdens ledende spesialist på metalltak og -fasader og eier i tillegg til Decra® andre varemerker, som GERARD, Metrotile, Twintile, Ikotile og Varitile.

HVA ER GARANTIEN FOR Decra®-KVALITET?

Mer enn 60 års erfaring i taktekkingsbransjen og montering av takproduktene våre på millioner av hjem verden over.

Du kan lese mer om produktene og fordelene våre her.

Hvem vi er

VI REVOLUSJONERTE TAKTEKKINGSBRANSJEN DA

VI OPPFANT VERDENS FØRSTE PRESSEDE METALLTAKPANNER MED STEINGRANULAT I 1957.

Mer
1190_0_20200114155135.jpg
1202_0_20200114155431.jpg

Historien vår

Decra er stolt over sin tradisjon som leverandør av førsteklasses taktekkingsprodukter gjennom mer enn 60 år. Vi er innovatøren innen belagte, pressede metalltakpanner.

Mer

Visjon

Siden 1957 har vi hatt én visjon:

å tilby slitesterke, pene og bærekraftige taktekkingsløsninger i metall til hele verden.

I 1957, da vi for første gang utfordret taktekkingsmarkedet med en revolusjonerende innovasjon, verdens første takpanne i metall med belegg av steingranulat, var ikke bærekraft ennå et tema. 

Mer
1174_0_20200114154218.jpg
1102_0_20200114143558.jpg

Misjon

Vår misjon er å gjøre om taktekkingssegmentet fra tradisjonelle takstein og taktegl til slitesterke, pene og bærekraftige taktekkingsløsninger i metall.

Vi mener at det rustbestandige metallet vårt tåler naturkreftene bedre, har et pent utseende med belegg av steingranulat eller en elegant lakkert overflate, og at Decra® kanskje er den mest bærekraftige taktekkingsløsningen i vår tid.

Mer