Decra® kan tilby deg fordeler som ingen andre tradisjonelle taktekkinger kan

TIL HVILKE NYBYGG KAN DU BRUKE Decra®?

 

Decra takpanner kan brukes på nybygg i alle kategorier, fra eneboliger og rekkehus til offentlige bygninger og næringsbygg, kan oppnå unike fordeler med denne moderne takløsningen.

DECRAFORDELER PÅ NYBYGG

HVILKE UNIKE FORDELER HAR Decra® SAMMENLIGNET MED TRADISJONELLE TAKLØSNINGER?


LAV VEKT

Visste du at Decra®-panner bare veier omtrent 1/7 av hva takstein gjør? Det nye taket kan ferdigstilles raskere og spare deg for betydelige kostnader på takkonstruksjonen, ettersom den kan være både lettere og rimeligere.

 

SLITESTERKT TAK SOM KREVER TILNÆRMET NULL VEDLIKEHOLD

Klimaendringer fører til uvær som kan skape alvorlige skader på tak. Men ikke på Decra®. Hver Decra®-panne monteres horisontalt med skruer på åtte punkter, slik at den til og med kan motstå orkaner. Glem alt om stillas og reparasjonskostnader i flere tiår fremover. Det garanterer vi.

 

PENT UTSEENDE

Glem alt om sterke metalltak som ser billige ut! Decra® har et unikt utseende, takket være det utsøkte steinbelegget. Ta en titt på en av referansene våre. Du vil bli overrasket over hvor pent det ser ut. Du hørte det her først!

 

ALLSIDIG

Du trenger ikke å gå på akkord her heller. Decra® kan monteres på tak med vinkel på ned til 12° og kan legges vertikalt. Decra® håndterer både de enkleste og de mest krevende takfasongene. Du kan velge blant en rekke farger og utforminger. Med Decra® får du friheten til å velge blant mange arkitekturstiler. 

DECRAFORDELER PÅ NYBYGG