Produktfordeler

Lav vekt

Spar penger ved å montere Decra®-takpanner med lav vekt på huset ditt! Du kan spare mye penger på konstruksjonskostnader.

Mer

Vind- og stormbestandighet

Ekstrem vind har blitt mer vanlig de siste årene, men med Decra® slipper du å bekymre deg. Orkaner på 160 km/t kan komme din vei, men Decra® er ekstremværbestandig og kan motstå til og med det!

Mer

Beskyttelse mot hagl, snø og is

Vinterens ekstremvær kan gå hardt utover alle typer tradisjonelle tak. Ståltakløsningene våre med steingranulat gir usedvanlig god beskyttelse av hjemmet ditt, også om vinteren, noe som tradisjonelle takstein ikke kan.

Mer

Brannsikring

Et hus som har tatt fyr, kan kollapse under et tungt tak, men det er mindre utsatt for dette med det lette, pressede Decra®-metalltaket! Decra®-taktekkingssystem er brannsikkert.

Mer

Materialoppbygning

Materialoppbygningen til Decra® består av åtte lag med perfeksjon, som vi pleier å si. Stål er bare ett av lagene. Det er andre viktige komponenter som bidrar til de unike fordelene som gjør Decra® så spesiell. Hva er de andre lagene?

Mer

Støybeskyttelse

Et Decra®-tak er utmerket sammenlignet med andre taktekkingsprodukter i stål. Den forbedrede støybeskyttelsen kommer av overflatebelegget med steingranulat og sammenlåsingssystemet.

Mer