5 unike fordeler ved rehabilitering med Decra®

Når du skal utføre rehabilitering på huset, vil du sette pris på taktekkinger som tilbyr deg spesielle fordeler tradisjonelle tekkinger ikke gir. I motsetning til takstein vil de fjærlette, rustbestandige stålpannene fra Decra ha noen unike fordeler. Hvilke?

5 unike fordeler ved rehabilitering med Decra®
  1. Du kan kanskje montere Decra® oppå det eksisterende taket ditt.

Ettersom Decra® er sju ganger lettere enn takstein, kan den gamle takkonstruksjonen bære de nye Decra®-pannene. Du kan spare tid og penger ved å bruke taket du har.

  1. Du trenger ikke å forsterke den eksisterende takkonstruksjonen.

Hvis det eksisterende taket er i god stand, trenger du ikke å røre det. Du trenger bare nye lekter, og de nye Decra®-pannene kan legges rett oppå!

  1. Decra® gjør huset ditt penere slik ingen andre takpanner av metall kan.

Taket er husets femte fasade, og det er ingen grunn til å gå på kompromiss med ønsket om et vakkert tak. Til forskjell fra andre typer ståltak, som f eks korrugerte stålplater, vil Decra forskjønne en hver bolig.

  1. Langvarig løsning som enkelt tåler ekstremvær.

Siden Decra® er laget av kraftig stål, tar det ikke skade av kraftig uvær. Det er bestandig mot hagl og kraftig vind ettersom det monteres horisontalt og hver panne festes til åtte ulike punkter.

  1. Decra® er kanskje den mest bærekraftige takløsningen

Stål er 100 prosent gjenvinnbart. Ettersom Decra® er sju ganger lettere enn takstein, er karbonavtrykket ved transport betydelig mindre. For ikke å nevne materialsvinnet under transport eller montering, som er minimalt med metalltak.

 

Synes du disse eksepsjonelle fordelene høres bra ut? Be om et tilbud fra et lokalt byggevarehus!

  

Les mer om rehabilitering med Decra®!