Teknologi

Decra har mer enn 60 års erfaring og er den ledende produsenten av belagte stålpanner. Teknologien vår er forankret i grundig ekstern testing og et robust forsknings- og utviklingsprogram. En viktig funksjon ved teknologien vår er beskyttelse.

Beskyttelse mot ekstremvær, som vind, hagl eller kraftig regn, har alltid vært en sentral del av taktradisjonen vår. Den kraftige stålkjernen i takpannene våre, samt Decras unike horisontale åttepunkts monteringsteknikk, sørger for god sikkerhet når hjemmet ditt utsettes for naturkreftene.

Vi har dessuten alltid vært stolte av teknologien som beskytter Decra-ståltak mot rust. Vi var heldige som fant ypperlige testforhold, ettersom mange Decra-tak er lagt på boliger langs kysten som er utsatt for saltvann og rustfarene det medfører. Decra velger stål belagt med aluminiumssink (tidligere kjent som Zincalume*) for å oppnå langvarig rustbeskyttelse. 

Kombinasjonen av sink og barrierebeskyttelsen til aluminium gir egenskaper som overgår galvaniserte belegg under nesten alle forhold. Dette gir taket betydelig lengre levetid. I illustrasjonen ser du resultatene av forskningen.

Decra arbeider for å fortsette å kunne tilby de mest teknologisk avanserte stålpannene, som beskytter hjemmet ditt langt inn i fremtiden. Beviset på 40-årsgarantien er at mange av takene våre er over 40 – eller til og med 50 – år gamle og fortsatt gir god beskyttelse.